Használati feltételek

Nemzetközi felhasználók

A honlapot a Elanco felügyeli, frissíti és működteti. Kizárólag magyarországi felhasználók használatára készült, így a Elanco nem garantálja, hogy a honlapon szereplő információk Magyarországon kívül is helytállóak. Ez különösen igaz az egyes szolgáltatások és termékek megjelenésére, méretére vagy feltételeire vonatkozóan. Amennyiben a honlapot Magyarországon kívülről látogatja vagy letölt bármilyen tartalmat, kérjük, vegye figyelembe, hogy az Önre érvényes jogi szabályozási környezetnek való mindennemű megfelelés kizárólag az Ön felelőssége.

A termékek, amelyek a weboldalon szerepelnek, országonként méretben, csomagolásban és a különböző jelöléseikben eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Az USA területén a Elanco Csoport üzleti tevékenységét a Elanco Corporation végzi, így az USA-beli fogyasztókat kérjük, e szervezetek egyikéhez forduljanak.

A termékeinket az általános értékesítési és szállítási feltételeink aktuális változatával összhangban értékesítjük.

A Elanco termékek értékesítése

A honlap jövőre vonatkozó kijelentéseket tartalmazhat, amely a Elanco-csoport vagy az alcsoport vezetésének jelenlegi feltételezésein és előrejelzésein alapul. Különböző ismert és ismeretlen kockázatok, bizonytalanságok és egyéb tényezők jelentős eltéréseket eredményezhetnek a tényleges jövőbeli eredmények, a pénzügyi helyzet, a társaság fejlődése vagy teljesítménye és az itt megadott becslések között. Ezek a tényezők magukban foglalják azokat, amelyeket a Elanco nyilvános jelentéseiben tárgyaltak, amelyek a Elanco weboldalán érhetők el a www.elanco.com címen. A társaság semmiféle felelősséget nem vállal ezen nyilatkozatok aktualizálásáért vagy a jövőbeli eseményekhez vagy fejleményekhez történő igazításáért.

Bayer Hungária Kft.
Off