Foresto® nyakörv macskáknak

Foresto® nyakörv macskáknak és kutyáknak
Foresto® nyakörv macskáknak és kutyáknak
Foresto® nyakörv macskáknak
és kutyáknak
Left Brand Button
Right Brand Button
A Foresto® nyakörv akár 8 hónapon át hatásos lehet a bolhák és a kullancsok ellen.

A bolhákat és kullancsokat érintkezés útján képes elpusztítani, vagyis ahhoz, hogy kifejtse hatását, az élősködőknek nem kell megcsípniük a háziállatát.+* A boltokban számos bolha és kullancs elleni készítmény kapható, és mindegyik kicsit másként hat. A szájon át bevehető termékeknél a hatóanyag a véráramba kerül, és a szer akkor végez a parazitával, amikor a bolha vagy a kullancs megcsípi az állatot, vagyis felszívja a vérét. A Foresto® nyakörv aktív hatóanyaga ezzel szemben szétoszlik az állat bőrén és szőrén, és akkor képes kifejteni a hatását, amikor az élősködők érintkezésbe kerülnek a szerrel. Egyszóval nincs szükség arra, hogy a bolhák vagy kullancsok megcsípjék kedvencét.+*

A nyakörv fokozatosan, kis adagokban bocsátja ki a hatóanyagokat, így akár 8 hónapon át is védelmet nyújthat az állatnak.

A szagtalan, vízálló és könnyen felhelyezhető Foresto® nyakörv egyszerű és akár nyolc hónapig tartó megoldás lehet házi kedvencének a bolhák és kullancsok ellen.

Vásárlás előtt mindig ellenőrizze, hogy eredeti Foresto® terméket tesz-e a kosarába! Az eredeti termékek kizárólag állatorvosi rendelőkben, állatpatikákban vagy állatfelszerelési üzletekben kaphatók. További részletek az internetes vásárlás oldalain.

Gondosan tanulmányozza át a termék használati utasítást! Kérjen állatorvosától további felvilágosítást!
Foresto® > 8kg - Foresto® ≤ 8kg

Title
Miért a Foresto®?
USP
Thumbnail
Title
Akár 8 hónapon át is védelmet nyújthat a bolhák és kullancsok ellen a kutyáknak és macskáknak.
Thumbnail
Foresto® bolha és kullancs elleni nyakörv távoltarthatja, valamint elpusztíthatja a kullancsokat, mielőtt azok megcsípnék kedvencét.
Title
Érintkezés útján képes végezni a bolhákkal, és távoltarthatja, valamint elpusztíthatja a kullancsokat, mielőtt azok megcsípnék kedvencét.*
Thumbnail
Title
Vízálló.
Thumbnail
Title
Szagtalan.
Ez a tévéreklámunkból is kiderül!
Forestoval az állatmenhelyekért eredményhirdetés
Image
Foresto menhelyprogram eredményhirdetés
Forestoval az állatmenhelyekért eredményhirdetés

Idén 3. alkalommal került megrendezésre a Forestoval az állatmenhelyekért. A Bayer Állategészségügy által meghirdetett jótékonysági program keretében magyarországi állatmenhelyet működtető közhasznú szervezetek pályázhattak az összesen 3 millió forint összértékű támogatásra. A támogatás összegét a díjazott menhelyek állatorvosi szolgáltatásokra fordíthatják, híven a Foresto® értékeihez.

A végeredményről a kapott érvényes szavazatok száma mellett egy háromtagú szakmai zsűri döntött. A érvényes szavazatok összesítése után a beérkezett pályázati anyagok alapján a szakmai zsűri a következő eredményről döntött:

 

  1. Állatbarát Alapítvány                                                                  1.500.000 Ft
  2. Bogáncs Zalaegerszegi Állatvédő Egyesület                 1.000.000 Ft
  3. Állatvédők Vasi Egyesülete                                                     500.000 Ft

 

Gratulálunk a győzteseknek és köszönjük minden résztvevő és szavazó lelkes és kitartó munkáját! Szívből kívánunk további sikeres munkát és reméljük, jövőre is számíthatunk Rátok!

Hivatkozások:

+ Mehlhorn és al. Parasitol Res (2001) 87:198-207, az adatok a hatásmechanizmusra vonatkoznak, nem az élősködők elpusztításának gyorsaságára, valamint mindez nem jelenti azt, hogy a paraziták teljesen képtelenné válnának a vérszívásra.

* Teljes mértékben nem kizárható, hogy a kezelés után egyetlen kullancs sem tud majd megkapaszkodni az állat bőrében, ezért kedvezőtlen körülmények között előfordulhat, hogy a háziállat elkap egy kullancsok által terjesztett betegséget.

Hol kapható?
Pet Type
Cat
Pet Type
Dog
Category
Termékeink
Approval Code
PM-HU-20-0135
Master Brand
Foresto
Apply Branding
On
Foresto® nyakörv macskáknak és kutyáknak